Vores motto er :

Tænk før du trykker

Produkter

Alle vore produkter er alle GDPR Compliant og overholder derfor danske standarder, således du har garanti for at dit produkt faktisk virker optimalt.

Installere man bare et program fra nettet som i gamle dage har man jo ingen garanti for det virker og heller ikke meget hjælp at få.

Alle folk har forskellige behov, så derfor har vi individuelt skræddersyede løsninger og priser, der kan tilpasses hver enkelt Person/Firma/Familie, idet vi manuelt går hver enhed igennem, så den bliver tilpasset individuelt til jeres behov.

De fleste har vel prøvet at installere programmer fra nettet uden at vide, hvor der opstår problemer og fejlmeldinger. Dette fører normalt til at man får installeret flere programmer oveni hinanden, hvor man hverken kan se eller fjerne programmerne, således programmet ikke kører ordentligt.
Det er bedre at gøre installationen/opsætningen korrekt fra begyndelsen, og derfor kan I altid ringe ind til vores IT eksperter og få kontrolleret og efterset jeres enheder.

Om Dansk Datasupport

I Dansk Datasupport har vi gennemsnitligt 20 års erfaring i computerbranchen samt om IT-sikkerhed, og vi har i de seneste 4 år udelukkende arbejdet med netop optimering og rensning af både virksomheder og private brugeres computere.

Vi er naturligvis godkendte af Pensopay og Emærket således alle trygt og sikkert kan handle hos Dansk Datasupport.

Vi beder alle kunder om at skrive en kort kommentar om vores support inde på trustpilot, således fremtidige kunder kan få et korrekt indtryk af vores kundesupport.

It-sikkerhed i befolkningen og virksomheder

Halvdelen (47 pct.) af befolkningen mellem 16 og 89 år har oplevet sikkerhedsproblemer ved aktiviteter online i form af falske e-mails, bedrageri, hacking eller identitetstyveri. Det samme gælder 11 pct. af danske private virksomheder. 8 pct. af virksomhederne har oplevet, at adgangen til it-services er blevet blokeret og 3 pct. har fået slettet eller ødelagt data. 3 pct. af virksomhederne har oplevet videregivelse af fortrolige data som følge af cyberkriminalitet såsom phishing, hvor modtageren lokkes til at afgive oplysninger igennem falske e-mails eller hjemmesider.

Om

I Dansk Datasupport har vi gennemsnitligt 20 års erfaring i computerbranchen samt om IT-sikkerhed, og vi har i de seneste 4 år udelukkende arbejdet med netop optimering og rensning af computere og mobile enheder.

Kontakt

Vi kan kontaktes på både telefon og mail.
Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage

Åbningstider:
Mandag-Torsdag
Kl 9.00 – kl 18.00
Fredag
Kl 9.00 – kl 16.00

Telefon: 32679595
info@danskdatasupport.dk

Adresse

Dansk Datasupport ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
CVR-nummer 41853263